Visszaszámlálás...

a következő péntekig.

2022. 01. 28.

0

nap

0

óra

0

perc

0

másodperc

Kapcsolódó cikkek

Bill Gates: A koronavírus a kezdet, valami sokkal halálosabb jön - Hírösszefoglaló a koronavírusról – pénteken is percről percre az Indexen!

2022. 01. 21. - Olvasd tovább itt: index.hu

Meglett az eredménye a francia tanárok sztrájkjának, 8 ezer helyettesítőt vesz fel a minisztérium

2022. 01. 14. - Olvasd tovább itt: eduline.hu

Teljesen szükségtelen és sérti a szabadságot, elkaszálták a kültéri maszkviselést - Koronavírus a világban – az Index pénteki hírösszefoglalója

2022. 01. 14. - Olvasd tovább itt: index.hu

"Egészséges-e a gondolat, hogy a tanár egy lógós semmirekellő, mert nyári, őszi, tavaszi és téli szünete van?"

2022. 01. 11. - Olvasd tovább itt: eduline.hu

125 fertőzött a Milánóból induló repülőjáraton, elszabadultak az indulatok - Külföldi hírösszefoglaló a koronavírusról – pénteken is percről percre az Indexen!

2022. 01. 07. - Olvasd tovább itt: index.hu

Péntektől indulás előtti PCR-teszt, vasárnaptól pedig érkezés utáni karantén sem kell az Angliába utazóknak

2022. 01. 05. - Olvasd tovább itt: telex.hu

Januárban minden csütörtökön, pénteken és szombaton lesz oltási akció

Az 5-11 éves gyermekek oltása továbbra is csak előzetes időpontfoglalással lehetséges a kórházi oltópontokon vagy a házi gyermekorvosoknál. A megerősítő oltás mindenkinek javasolt, aki már 4 hónapnál régebben kapta meg az előző oltás...

2022. 01. 04. - Olvasd tovább itt: koronavirus.gov.hu

A "Kapcsolódó cikkek" részben megjelenő tartalmak kivétel nélkül az egyes cikkek címe és bevezetője alatt megjelölt oldalon találhatók. Ezek jelen oldalon tartalmi módosítás nélkül jelennek meg a forrásra irányító hivatkozásokkal. Ha valamelyik cikk valódisága megkérdőjelezhető, a cikk szerzőjével vagy kiadójával vedd fel a kapcsolatot, valamint jelezd részünkre is a problémát.

Valaha készült legjobb visszaszámláló sulis és egyéni eseményekhez. Visszaszámlálás téli szünetig? No problem.

Debrecen, Hajdú-Bihar, Hungary

Ez a legjobb visszaszámláló, amit valaha használtam. Már nem aggódom, hogy lemaradok a nyári, téli, tavaszi és őszi szünetekről. Végre tudom, hogy mikor kellene elkezdenem az érettségi felkészülést. Saját visszaszámlálóim hozzáadásával még a szóbeli érettségire is időben felkészülhetek. Ha egyéb eseményre vagyok kíváncsi, azt is könnyedén hozzáadhatom. Ha az unalom a tetőfokára hág, csak létrehozok egy visszaszámlálót egy órával későbbre, megosztom másokkal és együtt számolunk vissza. Egy szóval ez az oldal a legjobb dolog, ami valaha az életemben történt. Köszönöm!

A visszaszámláló nem egy atombiztos cucc. A visszaszámlálás függ az eszközödön beállított időtől, meg ilyenek. Az eseményeknek nem lehet külön helyet beállítani, ezt az info mezőben kell közölni.

Vendég

Belépés

Visszaszámlálóid

Visszaszámlálók létrehozásához lépj be Filtr. fiókoddal.

Bezárás

Android iOS

Szeretnél saját visszaszámlálót?
Használd a + gombot!