Visszaszámlálás...

a következő péntekig.

2022. 08. 12.

0

nap

0

óra

0

perc

0

másodperc

Kapcsolódó cikkek

A katari foci-vb miatt a Bundesliga, a Premier League és a Ligue 1 is elkezdődött pénteken

2022. 08. 05. - Olvasd tovább itt: telex.hu

Böröcz László miniszteri biztos lett, Lázár minisztériuma helyettes államtitkárokat kapott

2022. 08. 05. - Olvasd tovább itt: telex.hu

Az oroszok inkább elégetik a gázt, mint hogy Európába küldjék? - Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalója

2022. 08. 05. - Olvasd tovább itt: index.hu

Megjelent a következő tanév rendje, átalakítják a felvételi rendszert: a hét hírei egy helyen

2022. 07. 31. - Olvasd tovább itt: eduline.hu

A fegyveres erők török földön mértek csapást Putyinra – mondta az ukrán külügy szóvivője - Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalója

2022. 07. 29. - Olvasd tovább itt: index.hu

A "Kapcsolódó cikkek" részben megjelenő tartalmak kivétel nélkül az egyes cikkek címe és bevezetője alatt megjelölt oldalon találhatók. Ezek jelen oldalon tartalmi módosítás nélkül jelennek meg a forrásra irányító hivatkozásokkal. Ha valamelyik cikk valódisága megkérdőjelezhető, a cikk szerzőjével vagy kiadójával vedd fel a kapcsolatot, valamint jelezd részünkre is a problémát.

Valaha készült legjobb visszaszámláló sulis és egyéni eseményekhez. Visszaszámlálás téli szünetig? No problem.

Debrecen, Hajdú-Bihar, Hungary

Ez a legjobb visszaszámláló, amit valaha használtam. Már nem aggódom, hogy lemaradok a nyári, téli, tavaszi és őszi szünetekről. Végre tudom, hogy mikor kellene elkezdenem az érettségi felkészülést. Saját visszaszámlálóim hozzáadásával még a szóbeli érettségire is időben felkészülhetek. Ha egyéb eseményre vagyok kíváncsi, azt is könnyedén hozzáadhatom. Ha az unalom a tetőfokára hág, csak létrehozok egy visszaszámlálót egy órával későbbre, megosztom másokkal és együtt számolunk vissza. Egy szóval ez az oldal a legjobb dolog, ami valaha az életemben történt. Köszönöm!

A visszaszámláló nem egy atombiztos cucc. A visszaszámlálás függ az eszközödön beállított időtől, meg ilyenek. Az eseményeknek nem lehet külön helyet beállítani, ezt az info mezőben kell közölni.

Vendég

Belépés

Visszaszámlálóid

Visszaszámlálók létrehozásához lépj be Filtr. fiókoddal.

Bezárás

Android iOS

Szeretnél saját visszaszámlálót?
Használd a + gombot!